keskiviikko 29. tammikuuta 2014

1-v kuvaus

Pirpana täytti juuri vuoden, ja tänään olimme 1-v kuvauksessa. Alkuun piti vähän ihmetellä ja itkeskelläkin, että mihin hänet nyt hyljättiin, ei näy ketään kohdevalojen kirkkauden takaa ja kuuluu tuttuja ja vieraita ääniä sekaisin. Parit itkut piti ensin vääntää, mutta kun kameran salama, värikkäät palikat ja erilaiset rekvisiitat tulivat tutuiksi, tyttöä ei olisi saanut ollenkaan lopettamaan. Naurua riitti kuvissa ja kuvien välillä :) Nyt on vajaat parisataa koevedosta koneella katseltavana, niistä pitäisi valita sopiva(t)..


Kuvauksen ja parin shoppailupaikan jälkeen haimme miehen töistä ja suuntasimme kotia kohti. Alkuillasta ruoan jälkeen alkoi olla hieman väsynyt olo, oma aamuni kun oli alkanut Siilinjärvellä junaan nousulla 5.17. Kävin anoppilassa pikapyrähdyksellä, ja Pirpana oli tädin hoivissa sillä aikaa. Kiitokset vaan tämän päivän hoitajalle, sekä kaikille hoitajille, jotka ovat viime päivinä helpottaneet perheemme eloa. 

Lapsenhoitajien inspiroimana ajattelin ottaa (kunnon emännän tavoin!) tavaksi keittiön siivoamisen aina ruokailun jälkeen. Yleensä tiskipöytämme sekä syöttötuolin ympäristö ei ole mikään ylpeyden aihe, Pirpana sotkee paikat 5 kertaa päivässä eikä siihen itsekään aivan osaton ole. Mutta nyt kun talossa on ollut muitakin huushollerskoja, tiskitaso on ollut ihmeellisen siisti jo monta päivää...

Kymmenen minuutin pikalenkki tähtikirkkaan pakkastaivaan alla selvitti väsyneen pään, ja saunan jälkeen on luksusta istahtaa katsomaan Jäämeri 30 päivässä -sarjaa. Seurana mies ja pari korillista pyykkiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti