perjantai 1. elokuuta 2014

Omaa aikaa

Mies ja lapsi lähtivät mummolareissulle eilen kun olin töissä, ja nyt on vähän outoa olla itekseen. Mutta samalla rentouttavaa, kun ei tarvitse olla vastuussa kuin itsestään. Ruokaa tehdessäkin oli kumman helppoa, kun pystyi keskittymään yhteen asiaan kerrallaan. Paistoin siskon mangoldia ja punasipulia ja keitin siihen uudet perunat viereen.


Tänään pidin vapaapäivän, vähän ajelin traktoria mutta ei kai tunnin työtä lasketa ;) Kävin shoppailemassa Pohjaslahdella ja mukaan tarttui kirpparilta naulakko Pirpanan mekoille. Oon etsinyt tuollaista jo jonkin aikaa, kun nyt kuumana kesänä tyttö on käyttänyt lähes pelkästään mekkoja. Mekkojen kohdalla puhtaat/puolikäytetyt on helpompi pitää esillä, ja ne ovat sitä paitsi kivan näköisiä.


Kirpparilta toin myös muutaman vinyylilevyn sekä säleikön ulos, suunnitelmissa olisi laittaa siihen todennäköisesti piippuköynnöstä, joka on varjoisan paikan kasvi. Metsän puolelle tai sitten talon pohjoispuolelle tuon voisi laittaa... Pihakuvassa näkyy taustalla omenapuu, saimme niitä vuosi sitten kolme ja mikään ei kuollut talven aikana, jes :)

kuva: viherkauppa.fi

Maalaiselämää-puodista löysin pussukoita, yleensä rahat ja puhelin kulkevat taskussa mutta, [jälleen tämän kuuman kesän ansiosta] olen käyttänyt mekkoja ja taskuttomia vaatteita, ja olen etsinyt sopivan kokoista pussukkaa puhelimen ja muun pientavaran kuljettamiseen. Nyt on parikin eri tarpeisiin.



Sitten laitoin The Yardbirdsin vinyylin soimaan ja siivosin. Siivous ei kuulu lempihommiini, mutta nyt oli jopa rentouttavaa siivota yksin, ilman 1,5 v tuholaista ympärillä. Vielä ei ole ikävä ;) Katotaan tilanne uudestaan sunnuntaina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti