sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikonlopun viettoa

Eilen meillä oli serkunlapsia yökylässä ja teimme ruokaa leivinuunilla. Leivoimme neljä hiivaleipää, jotka olivat kaukainen velka yhdelle siskolleni muutaman vuoden takaa. Hän teki silloin minulle leipiä, kun itsellä ei ollut aikaa, ja nyt VIHDOIN oli velanmaksun aika. Lisäksi teimme sämpylöitä, mustikkapiirakkaa, härkäpapupihvejä ja haudutettuja nauriita.



Tänään olimme bussireissulla Powerparkissa, oman perheen lisäksi mukana olivat serkun perhe ja siskoporukkaa. Mies meni serkun vanhimman lapsen kanssa lähes kaikki hurjimmat laitteet läpi. 
Itselläni ei ollut edes ranneketta, mutta pääsin kätevästi muutamaan laitteeseen Pirpanan saattajana. Se riitti ihan hyvin ;)
Tyttö meni joihinkin laitteisiin myös ilman minua, ja olin jopa vähän hämmästynyt siitä, missä puolitoistavuotias jo uskaltaa itse olla, vaikka vähän vauhtia onkin.


Neiti nukkui vain kolmen vartin päiväunet paikan päällä, ja iltapuuron ja pellosta haettujen herneiden jälkeen yöunta ei tarvinnut odotella... Nyt uuteen viikkoon, huomenna töihin ja hoitoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti