torstai 17. huhtikuuta 2014

Välietappi saavutettu

Maanantaina palautin raakaversion maatilan kehityssuunnitelmasta, joka sisältää tilan tiedot, historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Parikymmentä sivua tähän mennessä, sekä excel-laskelmat liitteeksi. Loppuviikko on pitänyt vetää happea keuhkoihin, oli taas sen verran vääntöä tuossa jotta sai sen palautettua määräpäivään mennessä. Lopullinen versio pitäisi sitten olla 30.4 mennessä, eli samana päivänä kun EU-tukihakemusten viimeinen jättöpäivä. ;) Tukihakemukset olisi kyllä tarkoitus lähettää vähän aiemmin, ettei tule kahta paniikkia samaan aikaan. 

Nyt alkaa kuitenkin pääsiäisen vietto, joka on tänä vuonna musiikki- eli laulupitoinen. Pirpanan kanssa vietämme vaihteeksi viikonlopun yhdessä, viikko sitten Pirpana oli mummolassa isänsä kanssa ja olimme lähes kolme vuorokautta erossa, pisimmän ajan tähän mennessä siis. Lauantai-iltana saunan jälkeen oli kuulemma tullut itku ja "äiti, äiti". En ollut itse vielä noita sanoja hänen suustaan kuullut, mutta kai se oli sitten hyvä aika sanoa "äiti" ensi kerran, kun oli painava syy. :) Muuten matka oli mennyt kyllä hyvin.


Tässä olis sitten vähän hommaakin vapaapäiville, mies on tehnyt vähän iltapuhdetta ja pitäisi saada nämä liiteriin etteivät ihan läpimäräksi kastu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti