sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

On taaskin sunnuntai

...ja haalarit jo nurkkaan jäädä sai... Tätä fiilistä kesti aamupalan ajan, kun lauleskelin puuroa lusikoivalle Pirpanalle ja hän naureskeli takaisin. Sitten rupesin siivoamaan jääkaappia. Oikeasti olisin kyllä halunnut lähteä ulos metsään kävelemään. Perjantaina Ahlmanilla kiikoislainen yrittäjä luennoi erikoispuiden kasvatuksesta ja muista metsään liittyvistä ansaintakeinoista. Ajattelin mennä katsomaan puita ehkä uusinkin silmin, ja samalla karistamaan pään jomotusta joka oli seurannut mukana aamusta asti. 

Likka kuitenkin oli pirteänä hereillä, ja otin jääkaapin pesun siksi ensin työn alle. Tyttö auttoi parhaansa mukaan, ja puhdasta tuli ;)

  

Iltapäivällä perhekirkon jälkeen laitoimme tytön uudestaan nukkumaan, ja pääsin sinne metsään tarkastamaan tuulikaatotilannetta. Muutama poishaettava löytyi, täytyy ne hoitaa jossain vaiheessa pois. Polttopuut omasta liiteristä ovat hupenemassa, täytyy sirkkelöidä lisää tuossa keväällä. Tai jos tekisi naapurin kanssa diilin, että täyttäisi heidän liiteriään jos saisi sieltä vähän ylivuotisia puita tilalle.

Kirjoitin aiemmin huonekalutilauksista, niiden saapumisesta lisää taloblogin puolella =)

2 kommenttia: